3

parts diferenciades i independents de la seva piscina.

Incap, un sistema exclusiu

1

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3
ESTRUCTURA

La estructura és la respnsable de soportar la pressió exercida per l'aigua. Es realitza per mediació d'una estructura de blocs de Neopor omplerts de formigó. Està preaparada per a la instal.lació d'una doble ferralla horitzontal cada 25 cms i una ferralla  vertical cada 25 cms lineals.  L'espai lliure per omplir de foórmigó és de 17 centímetres, per la qual cosa, un cop acabada la estructura, soportarà una pressió de 16.900kg/m2. Però això no és tot, el Neopor és un qualificat aïllant tèrmic que aïllarà l'aigua de la seva piscina de la pèrdua calorífica transmesa a  la terra (que es troba a una temperatura lineal de 16ºC aproximadament). Així doncs, la seva estructura contarà amb dos mòduls aïllants de 4 centímetres de gruix cadascun, a les parets de la seva piscina.

Fins a
de temperatura d'aigua de la piscina
  2 messos més d'utilizació al any
TERMOMETRO_edited.png
8 GRAUS MÉS

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8
ESTANQUEÏTAT
2

Per a la estanqueïtat de la seva piscina hem triat la millor membrana impermeable existent al mercat: La Poliurea 100% pura. La seva aplicació ( 2 kgs/m2 ), es realitzarà en calent amb màquina específica marca Graco. Disposem de diversos equips de projecció propis que ens permeten control.lar tots els processos que intervenen en la impermeabilització i així poder oferir la garantia més gran del mercat : 25 ANYS.

La poliurea és una membrana elàstica per protegir i impermeabilitzar  soports sotmessos a moviments estructurals i que requereixi d'una gran flexibilitat.

El fet que sigui una membrana flexible permet que es pugui adaptar a terrenys sotmessos a petits moviments, siguent especialment adecuada per a zones sísmiques, doncs els absorbeix  sense trencar-se.

sello garantia 25.png

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
ACABATS
3

L'acabat final de la piscina és un tema molt personal. Steelglass li propossa 4 tipus d'acabat, per tal de que personalitzi totalment la seva piscina.

L'acabat en gresite, tradicionalment utilitzat en piscines, amb infinitat de colors, combinacions, brillantors, fluorescències...

La tendència dels últims anys és el revestiment en gres porcel.lànic, especialment dissenyat per piscines, amb diferents formats, colors, acabats...

L'acabat al.lifàtic, una pintura llisa especial pels amants de la sencillessa i l'autenticitat, amb la possibilitat de triar el color segons la carta RAL.

I, per últim, el PVC, un  revestiment plàstic en colors llisos, estampats, i , com a novetat, la gama touch amb un relleu que imita els marbres, la sorra, etc...

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2