Recomanacions per instal.lar la teva piscina

1
Captura de pantalla 2020-05-01 a las 10.
Demana una visita tècnica al domicili
En aquesta visita cal observar el terreny on anirà ubicada la piscina, la seva orientació i, sobretot, els accessos. El tècnic, us aconsellarà sobre el millor sistema constructiu, mesures aconsellables, accessoris recomanats per a vostè, etc…
2
Captura de pantalla 2020-05-01 a las 10.
Informa't sobre la normativa municipal i permisos necessaris
Cada municipi disposa de la seva pròpia normativa en matèria de construcció auxiliar o de piscines. Aquesta normativa regula sobretot, les mesures de separació dels murs del carrer i dels veïns, permisos necessaris per a la construcció, si és o no necessari direcció facultativa i/o un assumeix tècnic, percentatges a pagar a l'ajuntament en funció del pressupost , si es requereix o no fiança…
3
rosa-gres-sistema10-03.jpg
Informa't sobre diferents sistemes constructius de piscines
És molt important, abans d'escollir una piscina, conèixer els diferents sistemes constructius existents, ja que cadascun disposa d'una sèrie de característiques que poden adaptar-se en major o en menor mesura a les seves necessitats. Igualment, cal que el tècnic l'informi dels diferents sistemes de desinfecció de l'aigua de la piscina, així com dels automatismes existents per a les tasques més habituals en el manteniment de la seva piscina.
4
Captura de pantalla 2020-05-01 a las 10.
Demana un pressupost tancat de l'obra
És molt important preveure tot el que s'haurà de fer a l'obra, fins al més mínim detall, ja que qualsevol cosa no prevista, pot desviar de forma considerable el pressupost inicial del seu projecte.
5
Captura de pantalla 2020-04-30 a las 19.
Intenta construir la teva piscina a la tardor o hivern
És molt aconsellable construir la piscina fora dels mesos de temporada alta (febrer-agost), així podrem finalitzar la piscina sense presses, amb un correcte assentament de les terres i amb els acabats desitjats. L'atenció serà millor i probablement existiran promocions.
6
Certificación.jpg
Exigeix ​​certificacions tècniques per part d'un arquitecte
El seguiment de l'obra és molt important, ja que és la base que tot s'està fent d'acord amb les indicacions del tècnic i de l'empresa subministradora. És convenient establir  almenys 3 punts de control amb certificacions escrites i final dobra.
7
garantia.png
Estudia detalladament les garanties de la piscina escollida
És molt important tenir i estudiar totes i cadascuna de les garanties de la piscina. Garantia d'estanquitat del got, de les instal·lacions i de l'equipament i el color del revestiment.
8
servicio-postventa-600x400.jpg
Informa't sobre el servei tècnic o postvenda
És important conèixer els serveis amb què podrem comptar un cop tinguem la piscina llesta, ja que tindràs dubtes de funcionament, i és possible que requereixes algun tipus d'assistència a domicili.