Qui som?

L´ institut Catála de la Piscina (INCAP), neix de la necessitat d´ informació específica en el sector de la piscina.
Existeix un buit molt important en quant a normativa, tant de construcció com de manteniment i és per això que a INCAP comptem amb quatre grans departaments destinats a donar servei tant a empreses com a particulars.

Part del grup  Steelglass ( Steelglass Pools S.L. B617736746), és una marca exclusiva que opera exclusivament dins l' àmbit de Catalunya.  Steelglass comercialtza diferents marques i productes en diferents mercats i es troba en constant evolució gràcies a un  gran departament de I+D que ens permet millorar la nostre piscina any rera any.
Les nostres instal.lacions es troben a Passatge Arquimedes s/n de Barberà del Vallès, on disposem de més de 2.500 metres quadrats dedicats a la fabricació de diferents productes i equipaments, a més d'un showrrom de més de 250m quadrats on podrà veure diferents acabats i equipaments.

INCAP disposa d´un departament per a la construcció de piscines residencials i públiques, tant de formigó com d´acer d´alt rendiment, com de sorra. 

Però tot comença abans, des de la realització d´un estudi de viabilitat recolzat per un planell en 3D, una visita per conèixer quines son les expectatives del nostre client i adequar el sistema que millor s´adapti a elles. Si alguna cosa no vol ningú, son les sorpreses.

CONSTRUCCIÓ
1

Innumerables problemes en la construcció, manteniment i adquisició de productes, arriben a destruir la il.lusió del fet de tenir una piscina.

A INCAP, disposem de personal especialitzat en la resolució de conflictes entre profesionals i client final, aplicant, per una banda la psicologia i la dilatada experiència en el sector, i per una altre el sentit comú.

2
ARBITRI

Tant si el problema és que dessitja renovar la imatge de la seva piscina com si es tracta d´un problema mes estructural, fuites d´aigua pel vas o tuberies, INCAP, disposa de personal qualificat i maquinaria específica per a la detecció i sol.lució de qualsevol d´aquests problemes, podent, en un periode molt curt i amb les mínimes molèsties, estrenar piscina.

REHABILITACIÓ
3

INCAP conta amb una botiga on line a on podra comprar qualsevol element relacionat amb la piscina, sempre amb la garantia de qualitat i bon preu que l´institut Català de la Piscina li proporciona.

Elements constructius, de manteniment, decoratius... res no s´escapa en aquesta formidable botiga virtual.

ON LINE
4