Promoció especial 10è ANIVERSARI

11.jpg

MAI HA ESTAT TAN FÀCIL ADQUIRIR UNA PISCINA

PROMOCIÓ ESPECIAL 10è ANIVERSARI

DESCOMPTES DIRECTES + EQUIPAMENT GRATUIT+ REBAIXA EN PREU D'INSTAL.LACIÓ + DESCOMPTE EN PROJECTE TÈCNIC + VARIS... FINS A 3500€ MENYS!!

Ens ha passat molt ràpid, però ja han passat 10 anys des de que va nèixer l' Institut Català de la Piscina.

Durant aquest  temps hem arrivat a mes de 6.000 clients, amb un molt molt nivell de satisfacció generalitzat. Es per això que volem celebrar ho I fer una promoció molt especial pels nostres potentials clients. Descomptes directes, équipement sense carrec, condicions de finançament excepcionals, etc... fan que apuesta promoció sigue la millor que hem fet en aquests 10 anys. Tan sols deveu reservar la vostra piscina i processar el corresponent projecte tècnic al vostre ajuntament. Compteu que a causa del Covid, les licencies municipals, estan aprovant-se amb una mitja de 4 mesos. Així que la licencia estaría llesta per començar la instalació al febrer-març, just al inici de la temporada alta d'instan.lacions. 

Des de l'Institut Català de la Piscina us recomanem iniciar els tramits d'inmediat per poder de gaudir de la vostra piscina el proper estiu, i no estar sotmesos a les incidencias del Covid...

Gràcies per la vostra confiança durant aquests darrers 10 anys!!

Promoció especial OCTUBRE 2021                            CLORADOR SALÍ SENSE CÀRREC SI FINANCIA LA SEVA PISCINA

clorador salino hayward.jpg

VALORAT EN 
1.300€

Clorador Salí Hayward 22grs/l

Del 21 de setiembre al 25 d'octubre de 2021, tots dos inclossos, en comprar la seva piscina al Institut Català de la Piscina mitjançant dossier de finançament, rebrà sense càrrec un clorador salí marca Hayward de 22grs/l totalment instal.lat en el seu local tècnic. El seu valor es de 1.300€ +IVA més la instal.lació. Aprofita aquesta ocassió per equipar la piscina amb un sistema de desinfeccio net i còmode, i amb un manteniment mínim al any, tan sols 6€.

Amb el clorador salí, incloem la sal necessària per a la teva piscina, a raó de 4,5grs/l, proporcionant la concentració necessària de sal per a realitzar la electrolisis, i d'aquesta forma, eliminar totes les bactèries existents al aigua. A més, elevant la producció per sobre de 1 ppm, podrà desactivar el virus i d'altres patògens nocius per la salut.