Promoció especial 10è ANIVERSARI

11.jpg

MAI HA ESTAT TAN FÀCIL ADQUIRIR UNA PISCINA

PROMOCIÓ ESPECIAL 10è ANIVERSARI

DESCOMPTES DIRECTES + EQUIPAMENT GRATUIT+ REBAIXA EN PREU D'INSTAL.LACIÓ + DESCOMPTE EN PROJECTE TÈCNIC + VARIS... FINS A 3500€ MENYS!!

Ens ha passat molt ràpid, però ja han passat 10 anys des de que va nèixer l' Institut Català de la Piscina.

Durant aquest  temps hem arrivat a mes de 6.000 clients, amb un molt molt nivell de satisfacció generalitzat. Es per això que volem celebrar ho I fer una promoció molt especial pels nostres potentials clients. Descomptes directes, équipement sense carrec, condicions de finançament excepcionals, etc... fan que apuesta promoció sigue la millor que hem fet en aquests 10 anys. Tan sols deveu reservar la vostra piscina i processar el corresponent projecte tècnic al vostre ajuntament. Compteu que a causa del Covid, les licencies municipals, estan aprovant-se amb una mitja de 4 mesos. Així que la licencia estaría llesta per començar la instalació al febrer-març, just al inici de la temporada alta d'instan.lacions. 

Des de l'Institut Català de la Piscina us recomanem iniciar els tramits d'inmediat per poder de gaudir de la vostra piscina el proper estiu, i no estar sotmesos a les incidencias del Covid...

Gràcies per la vostra confiança durant aquests darrers 10 anys!!

Promoció especial fins al 31 d'agost

Des de l'institut Català de la Piscina, volem reconèixer la  enorme i heròica feina que han realitzat i continuen realitzant els Sanitaris de tot el nostre país, en la gestió del Covid-19.  Sense l'equipament de protecció adequat, amb el grandíssim risc que suposa per a la seva salut i la dels seus, han realitzat jornades interminables, enfrontant-se a la crudessa dels milers de morts, repossant dia rera dia, i tornant a un escenari de treball més propi d'una guerra, per cuidar dels nostres malalts, ajundant-lo en moltes ocassions a morir amb una cara amiga.

Cada dia, a les 20 hores, el ciutadans de tot arreu, han volgut mostrar el seu agraïment aplaudint als balcons i jardins de forma incansable.

Nosaltres també volem agraïr aquest gran esforç, i volem obsequiar-los amb un descompte especial durant tot l'estiu, per d'aquesta forma, fer-los més fàcil adquirir una piscina i pendre el descans, sense cap mena de dubte , merescut.

Aquest és el nostre reconeixement, aquest es el nostre aplaudiment: GRÀCIES PER TOT!!

sanitarios-onriuq3wy6vb49mdpexpc1gqsl9wo
Sector Sanitari

5% dte

GRÀCIES

AQUEST DESCOMPTE SERÀ DEL 5%  EN TOTS EL MATERIALS I ACCESSORIS DE LA PISCINA, SENSE INCLOURE LA INSTAL.LACIÓ. IGUALMENT ÉS APLICABLE A  D'ALTRES PROMOCIONS EXISTENTS.

Promoció especial MAIG 2020                                              CLORADOR SALÍ SENSE CÀRREC

clorador salino hayward.jpg

VALORAT EN 

1.300€

Clorador Salí Hayward 22grs/l

Del 1 al 25 de Maig, tots dos inclossos, en comprar la seva piscina al Institu Català de la Piscina, rebrà sense càrrec un clorador salí marca Hayward de 22grs/l totalment instal.lat en el seu local tècnic. El seu valor es de 1.300€ +IVA més la instal.lació. Aprofita aquesta ocassió per equipar la piscina amb un sistema de desinfeccio net i còmode, i amb un manteniment mínim al any, tan sols 6€.

Amb el clorador salí, incloem la sal necessària per a la teva piscina, a raó de 4,5grs/l, proporcionant la concentració necessària de sal per a realitzar la electrolisis, i d'aquesta forma, eliminar totes les bactèries existents al aigua. A més, elevant la producció per sobre de 1 ppm, podrà desactivar el virus i d'altres patògens nocius per la salut.