Mosaic de vidre 

El mosaic és un revestiment de vidre, cuit a altes temperartures per dotar-lo de la duresa adequada i del color triat amb el pigment utilitzat. Les mides estàndard de les peces de mosaic és de 2,5 x 2,5cms en tessel·les de 30x30cms. unit entre si al revers per una malla de poliuretà. El mosaic subministrat per Neopool pertany a dues primeres marques mundials situades al nord d'Espanya, es tracta de les marques Reviglass I Hisbalit. El motiu d'haver elegit aquestes factories és la qualitat de la matèria primera utilitzada els sistemes de control de qualitat de les seves plantes, unides a la garantia d'una fiabilitat demostrada durant diverses dècades al mercat mundial. Hi ha infinitat de colors i acabats possibles, colors llisos, boira, nacrats, brillants, fluorescents, estampats, impresos, etc... tan sols ha de trobar el més adequat per al seu projecte.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/12

CARTA DE COLORS ESTÀNDÀRD

Diferents colors a escollir, amb una coloració no uniforme, alterna peces més fosques i altres de més clares en un fantàstic efecte boira. Des del blanc al negre passant per totes les tonalitats possibles, com preferiu la vostra piscina, com una platja caribenya? o prefereix un blau fosc que ressalti al seu jardí? No hi ha límit

HISBALIT-logo-grande.jpg
reviglass-logo_edited.jpg

DISSENYA EL TEU GRESITE

Dissenyeu el vostre propi gresite, barregeu en les proporcions que desitgeu, escolliu quants colors agradi i feu de la vostra piscina una cosa totalment única i personalitzada.

GRESITE PREMIUM

L'efecte irisiat és aplicar una brillantor a les peces, creant una sensació d'innombrables llampades que faran la seva piscina encara més espectacular. Podreu triar entre un mix on només brillen algunes peces i un altre on són totes elles les que ho fan.

HISBALIT-logo-grande.jpg
AQUALUX / DECO
reviglass-logo_edited.jpg

DADES TÈCNIQUES


Els nostres revestiments compleixen totes les normatives de qualitat perquè vostè només hagi de gaudir de la seva piscina sense haver de preocupar-se de res més.

Exemples d'aplicacions