Accesoris per  a la piscina

Hi han diferents accessoris opcionals que ens faran gaudir encara mes de la nostra piscina. Automatismes destinats a fer nos la vida mes simple, que poden quasi eliminar el manteniment de la piscina. I uns altres destinats a que disfrutem la nostra piscina de diferents formes, ja sigui amb una il.luminació subacuàtica de leds per ambientar a les nits, o  en forma d´allargar la temporada de bany tenint l´aigua a una temperatura mes adecuada a les nostres preferències.

HAY-450-0993_Foto.jpg
CLORACIÓ SALINA

Sistema automàtic per a la desinfecció de l´aigua de la piscina basat en una reacció d´electrolisi. Afegirem a l´aigua una lleugera càrrega de sal comú, a raó d´entre 4 i 6 grams de sal per litre d´aigua, apenes imperceptible pels banyistes, comparant-la amb els 35 grs/l que té l´aigua del mar.

Aquesta reacció fabrica el desinfectant necessari pel correcte manteniment del aigua de la piscina, siguent innecessari l´hipoclorit i reduint molt considerablement el manteniment de la piscina.

Ademés, no produeix irritació a la pell ni picor als ulls, i s´elimina la olor i gust tradicional del clor. 

dolphin-zenit-10.png
NETEJAFONS

Una de les tasques de manteniment de la piscina és la de netejar el fons de la brutície que hagi precipitat, com restes de fulles, pols, terra, etc... 

La tasca es pot fer de forma manual o de forma automàtica, encara que, degut al ritme de vida actual, cada cop son més sol.licitats els anomenats automàtics. Existeixen de dos tipus, els hidràulics i els electrònics. Cada tipus de neteja fons té les seves característiques i serà l´adequat en dependència a les necessitats  de cada usuari.

​​Si el que es dessitja és allargar la temporada de bany, existeixen diferents sistemes per tal de aconseguir ho. Si es tracta d´una piscina exterior sense  cap tipus de coberta, el sistema haurà de ser  energia solar, degut a la normativa vigent en la que es prohibeix l ús d´energies que no siguin alternatives.

Cas de piscina amb coberta i/o interior, existeixen diferents sistemes per tal d´aconseguir elevar la temperatura de l´aigua de la piscina. En tot cas, caldrà fer un estudi per tal de recomenar el sistema d´escalfar l´aigua que més s´adapti a les necessitats del usuari.

 

bomba-de-calor-energy-line-pro-hayward-d
CALEFACCIÓ

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
IL.LUMINACIÓ

La piscina no és només un lloc a on refrescar-se... durant l éstiu es converteix en el centre neuràlgic de casa nostra.

Durant el dia, el sol  i els jocs son els protagonistes... però a la nit...

la il.luminació subacuàtica és la que pren aquest protagonisme.

Tradicionalment s han utilitzat projectors halògens, però cada cop més, la il.luminació de leds és la mes demandada, ja que, al menor consum s´afegeix la possibilitat de canviar el color de la il.luminació, fent encara més atractiu el nostre jardí.

images-30.jpeg
ACCESSOS

Per entrar i sortir de la piscina... en principi. També es converteixen en veritables zones de relax, un lloc a on seure i veure com juguen els petits, o estar sumergit mentres prenem un refresc...  

Hi han infinitat d'opcions, rectes, arrodonides,  amb esglaons desiguals, amb un anexe de banc, amb un esglaó més llarg... no hi ha límits en la concepció de l'escala.  Dibuixa -la tal i com la imagines i nosaltres la construirem seguint les teves instruccions.  I pels mes grans, li pots afegir una barana de inoxidable, la seguretat és el més important.

cascada-piscina-zodiac-powerfall_edited.
CASCADES

L'aigua és sinònim de riquessa, ja des de fa milers d'anys.  Per això moltes civiltzacions  l'han utilitzat en palaus i cases de persones prominents. El soroll d'aigua  a més , relaxa... et transporta a un estat de tranquilitat, de somnis... i a més propicia la sensació de frescor al teu jardí, per molta calor que faci, el soroll d'una cascada d'aigua et donarà la sensació tèrmica de més fred.

A més, la sensació d'aquesta aigua caient a la teva esquena, fent-te un massatge relaxant i refrescant... et transportarà a un altre món...